Equip

Un equip multidisciplinar de tècnics especialistes en diferents camps desenvolupem els projectes encomanats amb compromís i rigor.

A Ob.enginyeria sempre estem interessats en conèixer tècnics entusiastes i amb motivació que vulguin emprendre nous reptes i aportar valor afegit a l’equip.

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, no dubtis en enviar-nos el teu CV.

El CEO i fundador de ob.enginyeria és Joel Orobitg :

Enginyer Industrial (mecànica/construcció) titulat per la Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Terrassa, Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya.
Des de 1998 ha compaginat el desenvolupament de projectes d’enginyeria en la edificació a nivell professional amb l’ampliació d’estudis en diverses especialitats. Al 2002 va finalitzar el Màster en Estructures Arquitectòniques (amb qualificació d’excel·lent) de la Universitat politècnica de Catalunya, i fruit de aquesta voluntat de continuar aprofundint en aspectes avançats en el disseny, càlcul i modelització d’estructures (dinàmica estructural, no linealitat, disseny sismoresistent), va acabar al 2006 la fase de docència del programa de Doctorat en Enginyeria de la Construcció de la Escola Tècnica Superior de Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, també de la UPC, quedant pendent el desenvolupament de la tesi doctoral.

Amb la voluntat d’adquirir un coneixement més global de les enginyeries en els edificis, i de veure com estan relacionades entre elles envers l’objectiu principal de dissenyar i construir de manera més eficient i sostenible, va apostar per destacar-se a Londres temporalment l’any 2011 i cursar un programa de Màster d’especialització en Building Services Engineering a la London South Bank University, obtenint el Diploma de Post-Grau amb Mèrits.

La implicació en projectes importants i de molt diverses tipologies marquen una carrera professional que s’allarga més de 15 anys, i això ha creat una base de coneixement i experiència que l’hi permeten assumir amb garanties i optimisme els reptes que encara queden per venir.

Membre del Col·legi oficial d’Enginyers d’Andorra
Membre del Col·legi oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya
Membre de la – European Federation of National Engineering Associations – (Eur Ing)
Membre del – Institute of Civil Engineers (MICE) – i – Engineering Council (Chartered Engineer) – UK
Membre del – Institute of Structural Engineers (MIStrcutE)