PLANTA DE DIRECCIÓ – CENTRAL DE BPA

Client : Banca privada d’Andorra
Arquitecte : Orobitg – Arquitectura i Urbanisme + Stefano Colli
Superfície construïda : 1.200 m²
Projecte : 1999
Execució : 2000
Cost :

La planta àtic de l’edifici de Pàrking del carrer Sant Antoni, a Escaldes Engordany, Andorra, es va habilitar per fer les oficines de direcció, que connecten, al mateix nivell, amb la central de BPA.
Després d’uns treballs d’enderroc, es va construir una nova coberta amb una llossa massissa de formigó plegada amb mansardes i lucernaris. Els pilars metàl·lics es van dissenyar amb connexió semi-articulada a la base per tal de minimitzar la transmissió de moments flectors als suports existents del nivell inferior.
L’elegant i sobri projecte d’interiorisme va ser finalista dels premis SALONI d’arquitectura.