centre comercial sant eloi

Client : grup Sant Eloi
Arquitecte : Orobitg Arquitectura i Urbanisme
Superfície construïda : 2.600 m²
Projecte : 2000
Execució : 2001/02
Cost :

Al centre comercial Sant Eloi, a Sant Julià de Lòria, Andorra, es va activar la última fase d’ampliació en la que s’havia de construir un nivell més de zona comercial i un nou mòdul d’oficines. Tot havia de quedar integrat en la estètica que marcava la façana de l’hotel ja existent.

Varem desenvolupar un completíssim projecte estructural de modificació, ampliació i reforç.
Un nou edifici s’havia de construir sobre una zona comercial ja existent, i que no havia de deixar de operar. Es van dissenyar unes noves fonamentacions que havien de ser compatibles a les existents i en servei, un nou esquelet format per pilars metàl·lics i lloses massisses de formigó, un nou nucli de comunicació vertical, i una estructura auxiliar que permetria ubicar un escalator mecànic en la antiga estructura existent de la zona comercial.